Zoekmachine Optimalisatie
(SEO)

Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO is de laatste jaren enorm populair geworden. Maar liefst 87% van de Nederlanders gebruikt dagelijks internet om te zoeken naar producten, informatie of diensten. Bij zoekmachine optimalisatie draait het om het relevanter en populairder maken van webpagina’s, zodat het beter scoort in de zoekmachines. Een goed geoptimaliseerde website zorgt ervoor dat potentiële klanten de weg naar uw website veel makkelijker vinden.

Webdesigin - Webdriesign

Het effect van
Zoekmachine optimalisatie

Door websites te optimaliseren voor bepaalde zoekwoorden is de kans groot dat uw website op een hogere positie komt in Google. Het zorgt ervoor dat (uw) potentiële kopers uw product of dienstverlening willen gaan gebruiken of kopen. Uw bedrijf zal een verhoging van naamsbekendheid krijgen en bezoekers zullen sneller terug keren naar uw website.

Webdesigin - Webdriesign

Optimaliseer voor
Mobiele bezoekers

Op 21 april 2015 kondigde Google aan dat mobiel vriendelijke een factor is geworden voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Websites gaan dus hoger scoren in de zoekmachine van Google als de website mobiel vriendelijk is. De toename van het mobiele verkeer zorgt ervoor dat steeds meer mensen met smartphone(s) actief zoeken in de zoekmachine. Een website die niet goed geoptimaliseerd is voor mobiel kan voor frustratie zorgen bij gebruikers. Google wil dit voorkomen door websites verplicht te optimaliseren smartphones.

Webdesigin - Webdriesign

Analyseer webverkeer

Bij onze opgeleverde producten zorgen we ervoor dat statistieken kunnen worden geanalyseerd. We plaatsen een trackingcode op de website zodat we o.a. kunnen zien wie de doelgroep is, vanaf welke website of social media kanaal de bezoekers komen en welke pagina's er worden bezocht.


In het programma kunnen we ook gaan analyseren hoelang mensen op website zitten en vanaf welk apparaat de website wordt bezocht. Op deze manier kunnen we gaan kijken of bepaalde webpagina's zinvol zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden?